Image description

JIDDISCH JUL

  • , Kl. 00:00
  • Pris:

Jødiske julesange og hanukkasange af ikke-jødiske komponister i en skøn blanding.

Causeri og koncert med sangerinderne Ayala Zimbler Hertz og Idil Alpsoy og JCCs Eva Lehrer.

Herlig underholdning for hele familien!

De to dejlige sangerinder er ikke ukendte for vores publikum. De har optrådt flere gange med stor succes ved den Jødiske Kulturfestival.

Idil Alpsoy er en svensk mezzosopran med rødder i både Ungarn og Tyrkiet. Hendes unikke stemme forener Nordens rene klang-farver med Sydens varme og temperament. Gennem hendes karriere er hun blevet kendt for sit enorme scenenærvær og kunstneriske integritet. Hun har bl.a. optrådt på Det Kongelige Teater, Copenhagen Opera Festival, Den Norske Opera og samarbejdet med betydningsfulde kuntner, Den Danske Strygerkvartet og Middle East Peace Orchestra.

Ayala Zimbler Hertz er en israelsk mezzosopran bosat i Danmark, som er uddannet ved Tel Aviv Universitetets musikskole. Både under studierne og siden har hun synget mange fremtrædende operapartier, optrådt som soloist sammen bl.a. med Israeli Chamber Orchestra og Jerusalem Symphony Orchestra. Hun har sunget ved mange koncerter og sangaftener over hele Israel og Danmark og har fået flere musikstipendier.

Eva Lehrer har en fortid som gymnasielærer, men siden hun holdte op med at rette stile  og undervise i tyske bøjninger og engelsk litteratur er hun engageret i jødisk kultur på fuld tid. Som JCCs betyrelsesmedlem organiserer hun koncerter, jødiske temarejser, festival og foredrag og hun er salonnière i Danmarks eneste jødiske kultursalon, Salon Schmuus.

Nicolai Kornerup spiller klaver, accordion og komponerer musik for klezmerbandet Mames Babenenush, der harspillet over hele verden. Sammen med Hannah Schneider har han også bandet AyOwA,  allerede internationalt kendt . Han har også været kapelmester ved bl.a. DR Pigekoret og teaterforestillinger.

Program:

19:00 - 20:30 Jiddisch Jul

20:30 - 21:00 Whisky, kaffe, chokolade og berliner.

Pris: kr. 120

Tilmelding jewishculture@gmail.com