Film & Whisky: Hotel Lux

  • Det jødiske hus, Krystalgade 12 1172 København K, Kl. 23:30
  • Pris: 60kr.

Film &  Whisky
      Hotel Lux     
                                                                                                                               

Foråret pibler frem og den 1. april blænder vi op for sæsonens sidste omgang Film & Whisky. Denne gang retter vi blikket mod øst med den tysk-russiske forvekslingskomedie Hotel Lux, der foregår i 1930’ernes Berlin og Moskva. Gå ikke glip af groteske optrin og paranoide diktatorer. Vi runder sæsonen af med vodka og saltagurker.

AFTENENS PROGRAM
Kl. 18.00-18.30: Salg af bagels til 50 kr. Husk at bestille i forvejen
Kl. 18.30-20.20: Visning af Hotel Lux (110 min.)
Kl. 20.20-21.00: Servering af vodka, saltagurker, whisky & chokolade

WHISKY &  VODKA & CHOKOLADE
Efter koncerten byder vi på vodka, saltagurker, whisky, chokolade og kaffe. Tag endelig familie og venner under armen og tilbring en unik forårsaften i Det Jødiske Hus.

Tid: Tirsdag den 1. april fra kl. 18.00
Sted: Det Jødiske Hus, Krystalgade 12, 1172 København K
Pris: 60 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

Hotel Lux
Den tragikomiske forvekslingskomedie Hotel Lux (2011) tager sin begyndelse i 1930’ernes Nazityskland. Vi følger komikeren Hans Zeisig og hans jødiske makker Siggi Meyer, der har stor succes med at imitere de berygtede diktatorer Adolf Hitler og Josef Stalin på de tyske kabaretscener. Men da den inkarnerede kommunist Siggi Meyer bliver arresteret, flygter den apolitiske Hans Zeisig til Sovjetunionen under et falsk navn og havner ved et tilfælde på Moskvas navnkundige Hotel Lux trods sin drøm om at blive stjerne i Hollywood. Hans Zeisig kæmper for at skjule sin sande identitet og rekruteres fejlagtigt som Stalins personlige astrolog. Hotel Lux, der er instrueret af Leander Haußmann, er inspireret af det legendariske Hotel Lux, der var et refugium for tyske kommunister på flugt fra Hitler. Komikeren Michael Herbig ses i den bærende hovedrolle som Hans Zeisig. Hotel Lux foregår på tysk og russisk og vises med engelske undertekster.

Se klip fra Hotel Lux: https://www.youtube.com/watch?v=6s1Ra1QXmeU

Der er mulighed for at købe en bagel til 50 kr. mellem kl. 18.00-18.30. Betaling sker på dagen til kok Preben Jensen. Bagel-bestilling er påkrævet senest søndag den 30. marts. Skriv en mail til jewishculture@gmail.com, hvis du ønsker at stille sulten. 

Det jødiske hus, Krystalgade 12 1172 København K