Image description

Mames Babegenush & LiveStrings med Socalled

  • Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød, Kl. 19:30
  • Pris: 200

Mames Babegenush & LiveStrings spiller op til klezmerbal ved 8.Jødiske Kulturfestival med gæsteoptræden af Socalled.
Mames Babegenush er øst, der møder nord. Stærke skandinaviske rødder sammenflettet med den sprudlende dansemusik fra Østeuropa; fra stemingen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien giver Mames Babegenushs musik en følelse af både melankoli og ekstatisk glæde. Efter bandet blev dannet i København i 2004, har det seks mand store ensemble med deres friske lyd og modige
musikalske udtryk taget publikum såvel som anmeldere med storm.

Live på scenen er Mames Babegenush et unikt bekendtskab, der udfolder et spændende og dynamisk univers, som aldrig er hørt eller set før. Igennem deres karriere har gruppen spillet på nogle af de mest legendariske spillesteder og festivaler verden over, som fx Carnegie Hall i New York City, Bergen International Festival, Det Kongelige Teater, Chicago World Music Festival, Roskilde Festival og spillestedet
Paradiso i Amsterdam. Mames Babegenush har desuden optrådt sammen med en lang række danske og internationale artister såsom Trentemøller, David Krakauer (USA), Gogol Bordello (USA), SoCalled (Canada) Yuri Yunakov (Bulgarien/USA), The William Blakes og mange flere.

Til denne koncert optræder Mames Babegenush sammen med LiveStrings Quartet og deres passion for musik giver en ekstra dimension til denne koncert, som bl.a. har spillet sammen med Lukas Graham, Rasmus Seebach, Michael Bublé, Outlandish og mange flere.

Som kronen på denne fænomenale forestilling får vi gæsteoptræden af Socalled, den verdensberømte jiddische rapper, som vi allerede har oplevet ved Nytårskoncerten i 2008 sammen med David Krakauer og Klezmer Madness.

Det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Billet: 200 kr.

Medlemmer af DJS og Politiken Plus: 150 kr.

Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød